Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

4 Ιουλίου 2018 μ.Χ.: Ο πρωθυπουργός προκηρύσει ένα περίεργο εθνικό διαγωνισμό

Ύστερα από το παγκόσμιο κύπελο ποδοσφαίρου του 2018 στη Ρωσία και την έρευνα που δημοσιεύθηκε από γνωστό περιοδικό, τα αποτελέσματα της οποίας εμφανίζονται στη φωτογραφία του άρθρου, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αποφάσισε να οργανώσει ένα ιδιότυπο εθνικό διαγωνισμό. Σε επίσημο διάγγελμα που έγινε στις 4 Ιουλίου ανακοίνωνε "Συμπατριώτες συμπατριώτισες πάμε να ανεβάσουμε ψηλά την φωνή του Έλληνα στην πιο αυθόρμητη κραυγή που υποδεικνύει την πεμπτουσία του ποφοσφαίρου το 'γκολ'. Κηρύσω διαγωνισμό με διάρκεια ενός μήνα, νικητής θα είναι αυτός που θα φωνάξει την περισσότερη διάρκεια με μια ανάσα γκολ. Ο νικητής θα γίνει υπουργός υγείας για 2 ολόκληρους μήνες". 

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το τόση σημαντική ανταμοιβή στον νικητή, ο πρωθυπουργός φέρεται να απάντησε τόσους και τόσους έχω κάνει υπουργούς υγείας (βλέπε Γεωργιάδη, Βορίδη) τι χειρότερο μπορεί να πετύχω. 




Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που συγκέντρωναν καλές πιθανότητες να κερδίσουν ήταν οι εξής:
    • Σωτήρης Γεωργούντζος, χαρακτηριστικά κοιτάξτε εδώ βίντεο από το παρελθόν, 
    • Τρύφωνας Σαμαράς, ο γνωστός hairstylist φέρεται να είπε, τόσες φορές έχω πει Οοοοοοοοο θα προσπαθήσω να το κάνω Γκοοοολ αυτή τη φορά,
    • Σάββας...καφέ γνωστός ως Σάββας Μπούμπουρας, χαρακτηριστικά κοιτάξτε εδώ βίντεο από το παρελθόν,
    • Γιώργος Τσαλίκης, χαρακτηριστικά κοιτάξτε εδώ βίντεο από το παρελθόν,
    • Πέγκυ Ζήνα, η οποία δήλωνε ''Τραγούδησα το Δεν αξίξεις το 2003 και είχε αρκετά οοο νομίζω μπορώ να το κάνω'', ακούστε το τραγούδι εδώ ειδικά στο 1:57 και λίγο μετά,
    • Γιώργος Μπιστικέας, χαρακτηριστικά το μόνο που βρήκαμε αλλά πραγματικά τον χάραξε βαθιά στο μυαλό όλων των Ελλήνων είναι αυτό μετά το 4:17 ξεκίνησε το ρεσιτάλ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου